Foto van het hele team

JACOBSON GOLF COURSE DESIGN, INC. verzorgt elke fase van de golfbaanarchitectuur, vanaf het ontwerp van nieuwe banen en uitbreidingen van bestaande voorzieningen tot het opstellen van een hoofdrenovatieplan voor gevestigde banen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van banen op milieutechnisch gevoelige locaties en de ontwikkeling van creatieve ontwerpoplossingen voor herontwikkeling en herbestemming van grondwinningslocaties, in onbruik geraakte industriegebieden en marinebases. Wij bieden een volledig scala van ontwerpservices, zoals: complete locatieplanning, voorbereiding van een gedetailleerde plandocumentatie, beschrijving van de technische specificaties, voorbereiding en beoordeling van inschrijvingspapieren en een praktische benadering voor kwaliteitscontrole met betrekking tot contractbeheer. Dankzij deze services kunnen onze klanten een kwaliteitsgolfbaan ontwikkelen die de basis vormt voor een succesvol project.

JACOBSON GOLF COURSE DESIGN INC. heeft een dusdanige structuur dat onze organisatie efficiŽnt kan inspelen op de behoeften van de klant en nauwe samenwerkingsrelaties kan aangaan met het projectteam. Het jonge en ondernemende karakter van ons bedrijf bevordert een vastberaden persoonlijke service.

De bedrijfsfilosofie van Jacobson is gericht op het ontwerp van klassieke banen die economisch doelmatig en een financieel succes voor de eigenaren zijn.


© 2002 Jacobson Golf Course Design, Inc.